Een strijdbaar 2015! DANG post

De afgelopen weken hebben we deelgenomen in discussies en evenementen van Let’s Gro rond het thema “tegenprestatie”, “vrijwilligerswerk” en “basisinkomen”. https://dwangarbeidneegroningen.wordpress.com/2014/12/18/vangnet-verbinding-vliegwiel/

We hebben inmiddels een facebookpagina en een wordpress weblog geopend, beide onder de naam Dwangarbeidneegroningen (DANG). Telefonisch zijn we bereikbaar op  tel nr. 0657335239

https://dwangarbeidneegroningen.wordpress.com

https://www.facebook.com/groups/511747555592045

https://www.twitter.com/DANGrunn

We bundelen onze activiteiten in twee groepen: een onderzoeksgroep en een actiegroep. De onderzoeksgroep gaat zich bezig houden met het in kaart brengen van vormen van onbetaalde arbeid. De actiegroep richt zich op flyeren, in discussie gaan en het aanplakken van korte, bondige info waarmee we mensen willen mobiliseren die te maken hebben met dwangarbeid.  Daarnaast organiseren we een tweede bijeenkomst in de RUG (ws eind februari 2015), ditmaal rond het thema: “straffen en sancties in de bijstand”. De datum zal nog worden vastgesteld.

Als eerste start de actiegroep op woensdag 14 Januari beginnen we met het plakken van posters op de openbare plakzuilen in de stad. We vertrekken vanuit het VredesInformatieCentrum, Folkingedwarsstraat 16a, in Groningen, waar we om 10 uur samen komen.

Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan de onderzoeksgroep en/of de actiegroep. De aard van de werkzaamheden van de actiegroep maakt ook incidentele bijdragen mogelijk. Wil je weten of het iets voor je is, kom dan 14 januari Plakken In Stad!

Een strijdbaar 2015 toegewenst!

Advertenties

Als je reageert: je reactie wordt eerst bekeken door de redactie. Het kan dus even duren voordat je reactie zichtbaar is op de website. Welke reacties laten we hoe dan ook niet door? Racistische en seksistische reacties. Ook bijdragen gebaseerd op complottheorieën en reacties waarin wordt gescholden en/of gedreigd worden niet doorgelaten.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.