DwangArbeid Nee Groningen stopt met inloopochtend, maar blijft bereikbaar voor baanlozen

Logo.

De afgelopen jaren organiseerde DwangArbeid Nee Groningen (DANG), een initiatief van onder andere Doorbraak, iedere woensdag een inloopochtend in het VredesInformatieCentrum (VIC). Baanlozen konden daar binnenlopen met ervaringsverhalen en vragen over het keiharde bijstandsregime onder de Participatiewet. Vanaf 9 mei stopt DANG met deze inloopochtend.

We bedanken het VIC voor de ruimte tussen de schitterende verzameling boeken van boekhandel Rosa, voor de gezelligheid en solidariteit. Het was een fijne uitvalsbasis voor ons allemaal. Maar daar is nu een einde aan gekomen. Wel blijft DANG bereikbaar voor mensen in de bijstand. Deel vooral jullie ervaringen met het leven onder het bijstandsregime en hoe jullie daar mee dealen. Neem ook contact met ons op over het screenings- en activeringstraject Kansen in Kaart, de uitbuitconstructie Flextensie en het disciplineringsexperiment Bijstand op Maat.

Bel of mail ons als je te maken krijgt met strafkortingen, als je moet dwangarbeiden (zonder arbeidscontract en zonder loon werken om je uitkering te mogen houden) of als je andere “reïntegratietrajecten” in moet gaan. Als het nodig is, dan kunnen we in persoon afspreken en bekijken wat we samen kunnen doen!

Bel: 0657335239 of mail: dwangarbeidneegroningen@gmail.com.

DANG

Voordeur

Als je reageert: je reactie wordt eerst bekeken door de redactie. Het kan dus even duren voordat je reactie zichtbaar is op de website. Welke reacties laten we hoe dan ook niet door? Racistische en seksistische reacties. Ook bijdragen gebaseerd op complottheorieën en reacties waarin wordt gescholden en/of gedreigd worden niet doorgelaten.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.