Actie: picket-line actiecomité dwangarbeidnee

Weliswaar niet in Groningen, maar wel een eerste rechtszaak voor de Amsterdamse rechtbank over de verplichte tegenprestatie.  Wil en kun je deelnemen aan de picket-line? Doen!


picket-line actiecomité dwangarbeidnee

15 januari om 09.00 uur dient voor de meervoudige kamer van de Rechtbank Amsterdam een zaak namens een cliënt aangebracht door advocaat Mr. Marc van Hoof. De zaak dient tegen de gemeente Amstelveen. De gemeente heeft de tegenprestatie voor bijstandsgerechtigden verplicht gesteld. De zaak gaat onder andere over de principiële vraag, of de verplichte tegenprestatie in strijd is met internationale verdragen en moet worden aangemerkt als dwangarbeid of verboden verplichte arbeid.

Het actiecomité Dwangarbeidnee organiseert op deze dag vanaf 08.00 uur een actie voor de Rechtbank om te protesteren tegen de verplichte tegenprestatie. Daarna gaan we met zijn allen naar binnen om de zitting bij te wonen.

De Rechtbank is gevestigd op de Parnassusweg 220 in Amsterdam.

Voor meer informatie:
Actiecomite Dwangarbeidnee
info@dwangarbeidnee.nl
020-6898806


Overgenomen van Actiecomité Dwangarbeid NEE

Advertentie

Als je reageert: je reactie wordt eerst bekeken door de redactie. Het kan dus even duren voordat je reactie zichtbaar is op de website. Welke reacties laten we hoe dan ook niet door? Racistische en seksistische reacties. Ook bijdragen gebaseerd op complottheorieën en reacties waarin wordt gescholden en/of gedreigd worden niet doorgelaten.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.